U bevindt zich hier: Referenties

Referenties

 

"De combinatie van een goed product en de gelijktijdige ondersteuning van een goed doel is voor ons aanleiding geweest om  met DuSucre in zee te gaan. Wij zijn daar niet in teleurgesteld. Een snelle adequate levering, goed drukwerk en een professionele en prettige samenwerking zijn voor ons reden om onze volgende order wederom aan DuSucre te gunnen. Wij kunnen DuSucre en de doelen die zij ondersteunen bij een ieder van harte aanbevelen."

Van Dinter Advocaten

 

"Onlangs op prettige en zeer snelle wijze zaken gedaan met du Sucre uit Roermond die een scala aan mogelijkheden hebben wanneer het om suiker gaat. Mogelijkheden te over als het om de marketingtools gaat om het suikerzakje een taak mee te geven en het niet alleen om de suiker gaat. Voor ons belangrijk dat het om fair-trade gaat om op die wijze bij te dragen aan een beter/eerlijker welzijn aan de bron."

Onno de Bock, Salons de Bock - Kapper/Kapsalon

 

"We zijn onlangs benaderd door Du Sucre! betreffende suikerzakjes. Direct waren we enthousiast en hebben we toen samen een mooi ontwerp gemaakt met ons eigen logo. De manier om ons nog meer te onderscheiden, want beleven en aandacht staat in de horeca nog altijd boven aan. We serveren bij een kop koffie nu een huisgemaakte lekkere koek en op maat gemaakte suiker, beter kan het niet. Je merkt ook van gasten dat ze het waarderen dat er aandacht geschonken wordt, zelf voor een dergelijk product. Op naar een lange samenwerking"

Frank Keuten, Kasteeltje Hattem - Roermond

 

"Door de combinatie met sponsoring van het Toon Hermans Huis vonden wij dit een leuke deal. Door de snelle en makkelijke orderverwerking, en correcte levering was alles ook snel geregeld."

Rob Olsthoorn, PostMasters Roermond

 

"In het verleden hebben wij "niet verpakte"suiker gebruikt. In verband met hygiëne aspecten zijn wij zeer verheugd met de suikerzakjes van !DuSucre inclusief ons eigen logo. Deze gebruiken wij in onze Brasserie en in alle hotelkamers,waar de gast zelf koffie en thee kan zetten. Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit van de suikerzakjes."

Mariëlle Hendrix, Hotelmanager Hotel Dux